RÓLUNK

Hungária Karbantartó Kft. tisztán magyar tulajdonú vállalkozás, melyet tulajdonosai főként azzal a céllal alapítottak 2020-ban, hogy az egyéb, a tulajdonosi körben meglévő vállalkozási kompetenciákat összehangolják és a szinergiák kihasználásával új piacokra lépjenek biztosítva ezzel a növekedés lehetőségeit.

A cég megalakulása óta elsősorban országos lefedettséggel rendelkező telekommunikációs hálózatok speciális konténer és kabinet klímaberendezéseinek értékesítését, telepítését, üzemeltetését, karbantartását és hibaelhárítását végzi főként a GSM technológiát nyújtó szolgáltatóknál, illetve speciálisan a kötött pályás közlekedés üzeméhez kapcsolódó kommunikációs és egyéb szolgáltatásoknál (GSM-R).

A Társaság fő törekvése, hogy a telekommunikációs szegmens mellett a termelő iparágakban tevékenykedő vállalkozásokat, illetve speciális létesítményeket (kereskedelmi, logisztikai, ipari, sport, kulturális stb.) is kiszolgálja termékportfóliójával.

 

A Stulz céggel közösen az a stratégiai döntés született, hogy a Hungária Karbantartó Kft. 2021. nyarától átvette a Stulz cég által tulajdonolt Cosmotec márkaképviseleti jogosultságokat és a kabinet és konténer hűtési megoldásokon túl az ipari és speciális létesítmények hűtésére fókuszál lefedve a telekommunikációs és egyéb iparági igényeket, míg a jelenlegi partner viszi tovább a STULZ képviseletet elsősorban kiszolgálva az IT és adatközponti ipar által támasztott hűtési követelményeket.

 

A Hungária Karbantartó Kft. országos szervízhálózattal és a szükséges gyári minősítésekkel is rendelkezik.

A gyári minősített képzésben részesített csapatával a legmagasabb színvonalon látja el a Cosmotec klímaberendezések országos telepítését, szervizelését, karbantartását és eseti hibaelhárítását, melynek köszönhetően a felhasználó rendszereinek biztonságos működtetése a klímaberendezések garancia vesztése nélkül a kizárólagos gyártói minősítésekkel biztosítható.

 

Tevékenységünket a felfutási időszakban saját kollégáinkon kívül szükség esetén szerződött stratégiai partnereink szakember gárdájával biztosítjuk.