RÓLUNK

A Hungária Karbantartó Kft. tisztán magyar tulajdonú vállalkozás, melyet tulajdonosai főként azzal a céllal alapítottak 2020-ban, hogy az egyéb, a tulajdonosi körben meglévő vállalkozási kompetenciákat összehangolják és a szinergiák kihasználásával új piacokra lépjenek biztosítva ezzel a növekedés lehetőségeit.

A cég megalakulása óta elsősorban országos lefedettséggel rendelkező telekommunikációs hálózatok speciális konténer és kabinet klímaberendezéseinek értékesítését, telepítését, üzemeltetését, karbantartását és hibaelhárítását végzi főként a GSM technológiát nyújtó szolgáltatóknál, illetve speciálisan a kötött pályás közlekedés üzeméhez kapcsolódó kommunikációs és egyéb szolgáltatásoknál (GSM-R).

A Társaság fő törekvése, hogy a telekommunikációs szegmens mellett a termelő iparágakban tevékenykedő vállalkozásokat, illetve speciális létesítményeket (kereskedelmi, logisztikai, ipari, kulturális stb.) is kiszolgálja termékportfóliójával.

A Hungária Karbantartó Kft. 2021. szeptemberében megszerezte a Cosmotec márkaképviseleti jogosultságokat és a kabinet és konténer hűtési megoldásokon túl az ipari és speciális létesítmények hűtésére fókuszál lefedve a telekommunikációs és egyéb iparági igényeket. Társaságunk országos szervízhálózattal és a szükséges gyári minősítésekkel és felelősségbiztosítással is rendelkezik.

A gyári minősített képzésben részesült csapatunkkal a legmagasabb színvonalon látjuk el a Cosmotec klímaberendezések országos telepítését, szervizelését, karbantartását és eseti hibaelhárítását, melynek köszönhetően a felhasználó rendszereinek biztonságos működtetése a klímaberendezések garancia vesztése nélkül a kizárólagos gyártói minősítésekkel biztosítható.

Tevékenységünket saját kollégáinkon kívül, szükség esetén, szerződött stratégiai partnereink szakember gárdájával biztosítjuk.

Társaságunk független tanúsító cég által auditált és tanúsított ISO 9001:2015 Minőségirányítási Rendszert működtet. Ez a minőségirányítási rendszer jellegénél és funkciójánál fogva garancia a jó minőségre, az átgondolt és átlátható működésre, mely segítségével magas színvonalon tudjuk meglévő és jövőbeli partnereinket kiszolgálni.