FŐBB REFERENCIÁK

GSM-R2

Kollégáink részt vesznek a jelenleg folyamatban lévő magyarországi GSM-R [Global System for Mobile Communicatos – Railway] az egész országot lefedő projektjének II. ütemében, a végponti infrastruktúra (egyedileg tervezett szekrények és klímaberendezések) projektmenedzsmentjében, tervezésében, szállításában. Emellett folyamatosan karbantartjuk a helyszínekre szállított kabinetek klímaberendezéseit.

A teljes rendszer kiépítés esetén közel félezer Cosmotec Protherm CVO1500-as klímaberendezés kerül telepítésre.

GSM-R projekt:  https://youtu.be/8p5NDIeQwPs

MAGYAR TELEKOM – GSM bázisállomás hűtés korszerűsítés (alvállalkozás)

Cégünk a Magyar Telekom Nyrt. számára hűtés korszerűsítési feladatokat végez országos jelleggel, közel 400 helyszínen a GSM bázisállomásokon található konténereken. A feladat során, kollégáink elvégzik a régi készülékek bontását, elszállítását, az új készülékek felszerelését és beüzemelését. Az újonnan felszerelt és beüzemelt berendezéseket vezérlőbe kötés és érintésvédelmi mérés után adjuk át üzemeltetésre. A projekt eredményeként az ügyfél bázisállomásainak működése energiahatékonyabb és üzembiztosabb módon valósul meg.

MÁV – komfort és technológiai klímák karbantartása és javítása (alvállalkozás)

Alvállalkozóként megelőző karbantartási és eseti hibajavítási feladatokat látunk el a MÁV Szeged illetve Budapest kelet és nyugat régióiban. A tevékenység során 300 db technológiai és 1000 db komfort hűtő berendezés preventív karbantartását végezzük szigorú technológiai utasítás szerint az ütemterveknek megfelelően.

Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy tevékenységünk a Szeged-Hódmezővásárhely között üzemelő tram-train vonalán az utastájékoztató rendszert kiszolgáló Cosmotec kabinet klímaberendezéseket is magába foglalja. A feladattal érintett berendezésekkel és a GSM-R2 kabinet klímaberendezésekkel együtt elmondható, hogy cégünk nagyságredileg 1500db légkondicionáló eszközt üzemeltet a MÁV-csoport számára.